• Strandferie

Tag på sublim strandferie i Afrika 

Ahh… fint pulverhvidt sand, lunt azurblåt vand og hvislende palmetræer, der giver skygge for solen, indtil den går ned i horisonten som en glødende ildkugle. Det lyder dejligt, ikke?

Afrika er måske bedst kendt for sine safarier, men afrikanske badeferier er lige så exceptionelle. Her slynges det varme, klare vand med det rige havliv mod uberørte, palmefyldte kyster af sand. Kystkulturer svajer til ø-tid, og afslapning føles mere som en livsstil end en midlertidig udsættelse.

Hvorfor tage på afrikansk badeferie

Et par dages dedikeret strandtid er den ideelle måde at lade safari- eller bjergadrenalinen forsigtigt aftage.
På samme måde giver en alenestående afrikansk strandferie en vidunderlig oplevelse.

Afrikansk kystkultur afspejler autentiske, arabiske påvirkninger. Lokale dhows sejler stadig ved hjælp af vind i sejlene, og gamle koralforter smuldrer yndefuldt i saltvandsprøjt. Tiden bevæger sig anderledes her, og du er langt mere tilbøjelig til at møde kvinder i slør end bikinier. Der er herligt tomme strande, hvor du kun vil se dine egne fodspor, mens isolerede skærgårde lader dig forsvinde fra radaren og afbryde forbindelsen for at genoplade.

De øde øer fortjener at være hovedretten i enhver afrikansk ferie, og det er uden tvivl det, Shakespeare havde i tankerne, da han omtalte ‘Afrika og gyldne glæder’.

Fortæl os om dine rejsedrømme og lad os starte planlægningen nu 

Hos Vores Afrika elsker vi at krydre rejserne med et ophold på kontinentets fine strande. Vi har selv rejst nysgerrigt rundt og udvalgt særlige steder, som vi kan give videre til vores rejsegæster. Vi har mærket Zanzibars bløde sand under vores fødder, snorklet ved Madagaskars koralrev og betragtet surferne ved Senegals vilde og uberørte strande. Med en bred viden inden for kombinationsrejser og strandferier til Afrika,  kan vi tilbyde dig både fredelige og eventyrlige ferier til nogle af vores absolutte favoritdestinationer. Vi har mange års erfaring i at skabe skræddersyede afrikanske ferier og arbejder sammen med de bedste lokale leverandører på vores destinationer. Så kontakt os allerede nu, hvis vi må hjælpe dig videre med din rejsedrøm. Du kan skrive til info@voresafrika.dk eller ringe til 60 75 60 75 når som helst. Også når du har fri. 

 • Farverige koralrev
 • Uspolerede strande
 • Charmerende østemning
 • Smukke solnedgange
 • Strande i både Øst- og Vestafrika
 • Tilbagelænet stemning

Se de mange muligheder for en strandferie i Afrika 

Herunder finder du et bredt udvalg af rejser, der måske kan give inspiration til din egen badeferie i Afrika. Disse rejser er alle skræddersyede rejser og har ingen faste rejsedatoer, ligesom du heller ikke rejser med en gruppe. Du kan enten kombinere dit strandophold med andre af Afrikas topattraktioner som safari, bestigning af Kilimanjaro eller noget helt tredje. Du kan også tage direkte til det eksotiske paradis og lade dig synke ned i en tilstand af lækker afslapning og beach vibes. Vi tager gerne en snak med dig om dine tanker herom.

Oplev Kenya & Seychellerne

17 dage inkl. fly
Fra DKK 34.495 per person

Oplev Mafia Island, Zanzibar & Kenya

17 dage inkl. fly
Fra DKK 35.895 per person

Kenya safari og togtur til Mombasa

13 dage inkl. fly
Fra DKK 25.695 per person

Det bedste af Mauritius

9 dage inkl. fly
Fra DKK 15.295 per person

Dykning og strandferie på Zanzibar

12 dage inkl. fly
Fra DKK 24.995 per person

Luksuriøst ø-hop på Seychellerne

17 dage inkl. fly
Fra DKK 39.995 per person

Strand og kultur på Zanzibar

12 dage inkl. fly
Fra DKK 15.595 per person

Luksus på Mauritius

13 dage inkl. fly
Fra DKK 29.495 per person

Strandferie på Seychellerne

11 dage inkl. fly
Fra DKK 16.995 per person

 • Strand og kultur på Zanzibar
   patern

  12 dage inkl. fly
  Fra DKK 15.595 per person

Hvorfor tage på en skræddersyet rejse til Afrikas strande 

Vi er ikke blege for at kalde os specialister på vores område, og få har rejst lige så meget i Afrika som os. Vi kan bruge timer på at tilpasse rejseforslag, indtil vores rejsegæster er helt tilfredse. Tanken om en standardrejse, der kan købes online ligger os meget fjern, og hos os starter planlægningen af rejsen med en dialog på mail eller telefon, så vi kan forventningsafstemme. Vores rejser er muligvis ikke de billigste, du finder, men til gengæld kan du være sikker på, at vi har nøje udvalgt de hoteller, vi samarbejder med, ligesom vi ikke gå på kompromis med kvaliteten.

De smukkeste strande med den venligste lokalbefolkning finder du i Afrika

Velsignet med nogle af verdens mest ekstraordinære strande byder den afrikanske kystlinje – især strækningen mellem Kenya og Mozambique – på strande som ingen andre steder i verden. 

Vilde bugter, det varme, revbeskyttede hav og et luksuriøst udvalg af afrikanske beach lodges, hoteller og private beach houses er normen. Maden, både lokal og den europæisk inspirerede, er udsøgt. Værtssamfundene, som er gamle og mangfoldige, er yderst imødekommende.

Listen over store afrikanske strande er ekstremt lang og ændrer sig efter individuel smag. Kenya er et eksempel på dette: dets fastlandskyst emmer af uberørt strand, mens Malindi længere mod syd er kendt for  fiskeri, Mombasa for sin historie og kultur og sydkysten for at være familievenlig. Alle er smukke, og alle tilbyder noget forskelligt.

For en luksus badeferie eller bryllupsrejse i Afrika er der mere end bare Kenya. Tanzania er vildere og lige så smukt. Seychellerne er luksuriøst og storslået med nordlige strande i en konkurrence i sin helt egen liga. På Zanzibar finder du alt lige fra budgetvenlige lodges til luksuriøse hoteller blandet med en skøn vibe. Og hvis havet er koldere, kompenserer Sydafrika og Namibia mere end for det med et meget sydafrikansk bud på badeferien og safari.

Sådan planlægger vi din rejse til et eksotisk afrikansk paradis

De fleste af vores rejsegæster kan godt lide at kombinere deres safarirejse eller Kilimanjaro trek med  nogle dages afslapning på en uberørt afrikansk strand. Hvordan det gøres afhænger meget af tid og prioriteringer. Ofte inkluderer rejser til lande uden kystlinjer (eksempelvis Botswana eller Uganda) en flyvning til et nærliggende land med kyst. Vi planlægger hele molevitten og sørger for fly samt transfer til lufthavnen, hvor du ved ankomst på næste destination bliver hentet og kørt til din foretrukne beach lodge og kørt retur igen, når tid er. Med et erfarent rejsebureau ved din side bliver det ikke nemmere at kombinere en afrikansk safari med strandferie, som desuden altid er en sikker vinder.

Uanset om du leder efter en bryllupsrejse eller et fristed efter en anden oplevelse, er der et stykke paradisisk sand med dit navn på. Vi anbefaler altid at tilføje denne del som et overbærende sidste kapitel af din rejse. Således vil dit rejseeventyr komme til at indeholde det allerbedste af Afrika og kontinentets øer. Vi har allerede nævnt nogle af vores foretrukne kyster, og vi elsker dem, fordi de er inden for rækkevidde af de bedste safari-hotspots. Hver er forskellige, men de har et par (meget dragende) træk til fælles: Vi taler om klart, varmt, azurblåt vand, palmekantede strande og frodigt koralrevsliv. Det er tid til at tage til kysten og fordybe dig i Afrikas bedste stranddestinationer.