• Vandreferie og aktivrejser

Tag på en aktiv rejse i Afrika og oplev alt fra første parket

Der er mere end én måde at opleve Afrika på. Og hos Vores Afrika kan vi godt lide at blande tingene lidt sammen for de af vores rejsegæster, der rejser hertil – lidt bjergvandring her, nogle ørken hikes dér, måske en fræk omvej til en svømmetur i en vulkansk sø.

Tag på opdagelse i Afrikas fængslende landskaber

Fra Tanzanias frodige græsarealer til de ærefrygtindgydende Drakensberg-bjerge i Sydafrika er dette kontinent en vandrers drøm, der bliver gjort til virkelighed. Hver sti afslører en ny historie, fra gamle klippeformationer til forskelligartede dyreliv såsom elefanter og næsehorn. Mærk din ånd svæve, mens du bestiger majestætiske tinder eller tager en afslappet spadseretur gennem uberørte skove; uanset hvilket tempo du vælger, vil naturens skønhed være en uforglemmelig oplevelse.

Og hvorfor søge efter zebraer og ringhalelemurer fra en Landcruiser, når du kan se dem fra en mountainbike eller på egne ben? Vi begiver os ind i Madagaskars kløfter, Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro, Ugandas jungle og Sydafrikas off-grid vildnis – men ikke så off-grid, at vi ikke kan nyde et glas af den lokale Pinotage.

Lad os tag en snak om dine rejseønsker 

Vi tilbyder en bred vifte indenfor aktive oplevelser i Afrika, uanset om du vil på nogle få timers rolige vandreture, en ugelang bjergbestigning eller ønsker mere fart over feltet.

Du er meget velkommen til at kontakte os og fortælle, hvad du har i tankerne omkring din næste rejse. Den helt store fordel hos os er, at vi skræddersyr alle vores rejser, således du selv bestemmer, hvornår du gerne vil afsted, hvem du vil have med og hvad rejsen gerne må indeholde. Det er din garanti for at tage på et privat rejseeventyr på egne præmisser. Ring til os på telefon 60 75 60 75 eller skriv en mail til info@voresafrika.dk. 

 • Aktive oplevelser for alle
 • Bestigning af Kilimanjaro
 • Vandring med bjerggorillaer
 • Walking safari blandt Afrikas vilde dyreliv
 • Safari på mountainbike
 • Vandring i Vestafrikas uberørte landskaber
 • Adrenalinfyldte aktiviteter på Nilen
 • Ziplining igennem jungleskoven
 • Trekking i Madagaskars særegne nationalparker

Her kan du se vores anbefalede aktive rejser i Afrika 

Mulighederne spænder bredt, når det kommer til aktive rejser i Afrika. Herunder kan du se et udpluk af de aktive rejser, vi anbefaler på vores udvalgte destinationer. Rejserne er kun til inspiration, for vi sætter en ære i at sammensætte en rejse, så den passer lige nøjagtigt til dit temperament. Men måske finder du noget, du kan lide i disse rejser herunder. Og ved du allerede nu, hvad du gerne vil, så ring eller skriv endelig til os nu. 

Trekking og hiking på Madagaskar

15 dage inkl. fly
Fra DKK 33.895 per person

Bestigning af Mount Kenya

7 dage inkl. fly
Fra DKK 18.495 per person

Trekking i Etiopiens Simienbjerge

12 dage inkl. fly
Fra DKK 28.995 per person

Bestigning af Mount Meru

8 dage inkl. fly
Fra DKK 20.995 per person

Mountainbike tur gennem Tanzania

13 dage inkl. fly
Fra DKK 29.995 per person

På ekspedition i Botswana & Victoria Falls

18 dage inkl. fly
Fra DKK 30.495 per person

Kenya, Kilimanjaro & Zanzibar

21 dage inkl. fly
Fra DKK 42.995 per person

 • Bestigning af Mount Kenya
   patern

  7 dage inkl. fly
  Fra DKK 18.495 per person


Hvorfor tage med os på en aktiv rejse i Afrika?

Hos Vores Afrika har vi specialiseret os i privatrejser såvel som enkelte udvalgte grupperejser til Kilimanjaro. Hvor vi rejser i køretøj, forsøger vi så vidt muligt at inkludere en gåtur, en kajaktur eller andet, der hæver pulsen. En aktiv rejse i Afrika kan bestå af mange ting, og hvor nogle blot vil have en enkelt vandrig inkluderet, ønsker andre, at det meste af rejsen skal være ét stort, aktivt eventyr. 

Med adskillige års aktive Afrika-rejser i vores vandrestøvler, har vi udviklet vores rejseplaner for at fremvise de lande, vi holder mest af. Vi tager dig med til ikoniske steder, men vil så vidt muligt forsøge at undgå folkemængderne. Vi udsætter dig for andre mennesker og traditioner end dine egne. Ikke som tilskuer, men som deltager. Men vigtigst af alt – her er ingen rejsedrømme for store, og vi vil meget gerne høre om dine.

Fordelen ved at lade et lille rejsebureau arrangere din rejse 

Vi er bestemt ikke det største rejsebureau, men vi vil skyde på, at vi er et af de mest fleksible. Vores nysgerrighed tager over, når vi hører om spændende rejseplaner, og vi vil gøre, hvad vi kan for at imødekomme de fleste af dem. Vi har selv rejst landene tynde og ved, hvor det er godt at dreje til høje i stedet for til venstre. Uanset om det er at cykle på Kenyas savanner, bestige Kilimanjaro eller tage på vandring i Madagaskars forskelligartede landskaber, kan vi som rejserådgivere tilbyde dig dét, der er nyt og spændende. Rejseplanlægning med det rette rejsebureau udmønter sig også i oplevelsesrige rejser, der autentisk forbinder dig og din familie med lokale kulturer og mennesker.

Disse enestående oplevelser såvel som hele logistikken kan være svære, hvis ikke umulige, at planlægge selv. Især i Afrika og selv som rejserådgivere er vi afhængige af lokale og loyale samarbejdspartnere for at bringe meningsfulde familierejser til live.

Hvad er næste skridt i planlægningen af din rejse 

De rejser, du finder på vores hjemmeside, kan ikke købes online, da de som udgangspunkt er til for inspirationens skyld. Vi tilpasser og skræddersyr stort set alle rejser, så derfor skal du et smut forbi os, inden planlægningen kan starte. Du skriver derfor en mail eller ringer, så vi kan høre om dine rejseønsker og forventningsafstemme. Herefter sammensætter vi et rejseprogram, som vi sender til dig. Dette program kan justeres, indtil du er tilfreds. Mange af vores rejsegæster ønsker at kombinere deres rejser, så de eksempelvis indeholder aktivitet og afslapning ved en smuk strand. Som udgangspunkt siger vi aldrig nej, men vi forbeholder os også retten til at komme med vores anbefalinger i forhold til, hvad der er sund fornuft og kan lade sig gøre.