Richis vilde Afrika

Kom med på grupperejse i Botswana. Hos Vores Afrika har vi den store fornøjelse af at samarbejde med field guild Richi Wagner, der i en alder af 19 år tabte sit hjerte til Afrika. Det blev starten på en livslang kærlighedsaffære til kontinentet.

Richi er rejseleder på vores ekspeditionsrejse til Botswana. På et anderledes og autentisk eventyr, viser Richi det sydlige Afrikas uberørte og fortryllende natur og guider vores gæster igennem Botswana. Alt sammen mens de selv er chauffør i egen firehjulstrækker og får prøvet kræfter med Afrikas rå natur.

Læs om Richi og hans store kærlighed for Afrika

Et kig indenfor hos Richi

Det er ikke kun i hjertet, at Afrika har sat sine spor hos Richi. Selvom han og konen er ved at flytte residens til Sydafrika, bærer hans danske hjem i Hørsholm et tydeligt afrikansk præg. På vej op mod det sorte træhus byder to afrikanske træfigurer velkommen med deres skæve ansigter. Alle hjørner og kroge af hytten er pyntet og dekoreret med sjove og finurlige figurer, der er lavet på traditionel vis. Håndudskårne og håndmalede genstande præger indretningen. Man kan tydeligt forestille sig, hvordan en lokal træudskærer har udformet kunstværket siddende på en taburet ved sin lille stand på det lokale marked.

På væggene hænger kunstneriske malerier af afrikanske kvinder, i vindueskarmen står et bredt udvalg af Afrikas klassiske safaridyr og på kaminen kigger et par venlige øjne fra den afrikanske mand, der er udformet i fedtsten. Og det er ikke kun væggene, der er taget i brug. På gulvet ligger et zebraskind, der med velbevarede manke og hypnotiserende striber pynter stuen.

Dengang drømmen blev til virkelighed

Richi-Botswana-safari-vandhul-elefanter-1024x685

Det var Richis kone, der gav ham det nødvendige skub til at kaste sig ud i arbejdet som ekspeditionsleder. De to mødte hinanden på den lodge, som Richi i mange år har arbejdet på i Botswana. Siden blev de gift, og parret har den dag i dag permanent adresse sammen i Sydafrika.

Richis kone mente, at Richi blev nødt til at dele de fantastiske oplevelser med andre. Det var nemt at gennemskue Richis Afrika passion og tydelige talent for at lede andre gennem et eventyr i det sydlige Afrika. Der gik ikke længe fra ordene blev sagt til at Richi stod klar med sin eventyrlige ekspeditionsrejse. Det er nu ved at være nogle år og adskillige ekspeditioner siden, og Richi guider fortsat eventyrlige danskere i at klare sig selv i bushen.

Afrika ifølge Richi

Richi-Botswana-safari-elefant-1024x685

Hvad er det egentlig Afrika kan? For Richi handler Afrika om at mærke naturen og om at komme derud, hvor den bliver ubarmhjertig og udfordrer os. Det er her vi vokser. Det er samtidig dét Richi gerne vil give videre til sine gæster.

En ekspeditionsrejse har en utrolig tendens til at ændre folks hverdag derhjemme, og taknemmeligheden for rent vand i hanen og de daglige faciliteter bliver pludselig værdsat på en helt ny måde. Hvor klichéfyldt det end lyder, har Afrika en tilbøjelighed til at ændre ens liv til det bedre.

Kom med på ekspeditionsrejse i Botswana

Richi-Botswana-safari-biler-gruppe-2018-1024x685

Skulle et vaskeægte afrikansk eventyr tiltale dig, har vi gode nyheder. Du kan nemlig få på dit livs rejseoplevelse sammen med Richi og Rickshaw på en ekspeditionsrejse i det sydlige Afrika. Turen strækker sig over 16 dage, hvor du sammen med en mindre gruppe rejser rundt i din egen firehjulstrækker og besøger nogle af Afrikas smukkeste egne.

Lad dig inspirere til ekspeditionsrejsen i videoen nedenfor.

 

Du kan læse mere om ekspeditionsrejsen i Botswana her.