Vores top destinationer for en romantisk bryllupsrejse i Afrika

Går du med tanker om romantik under den afrikanske himmel? Med Valentinsdag lige rundt om hjørnet har vi kærlighed på hjernen, og findes der egentlig noget mere romantisk end en bryllupsrejse eller måske en fejring af de år man har været gift? Hvert lykkeligt par fortjener at starte- eller fejre deres ægteskab med en romantisk bryllupsrejse. Dette giver ikke kun mulighed for at afstresse efter de mange brylluppesplaner, det er også chancen for at opleve en lille smule lykke og romantik, før det virkelige liv sparker tilbage. Når det kommer til planlægning af din bryllupsrejse, kan det både være spændende såvel som en anelse skræmmende på samme tid at vælge, hvor man skal hen. Skal I tage på safari? Skal I tage på strandferie? Skal I gøre begge dele? Afrika har heldigvis det bedste at tilbyde, når det kommer til romantiske ferier. Lige fra spektakulære dyrelivsoplevelser til hyggelige såvel som luksussafari lodges. Og de fantastiske strande og intime paraktiviteter er ideelle til en romantisk rejse i Afrika. Vi anbefaler i den grad at komme og opleve charmen ved Afrikas bedste bryllupsrejse-destinationer, og her får du vores mest populære afrikanske destinationer til formålet:

1. Oplev Victoria Falls på bryllupsrejsen 

“The Smoke That Thunders” er den første destination på vores liste, berømt som et af verdens syv vidundere og det største vandfald på planeten. Zambia er ikke blot vedtaget som et af de sikreste lande at besøge, det er også en af de smukkeste og mest aktive bryllupsrejser i verden takket være de magiske og smukke Victoria Falls. Par kan nyde faldenes pragt og romantik, besøge Lion Encounters (en løbende bevaringsindsats for at bevare arten indtil de bliver 18 måneder) eller tage på safari. For eventyrelskende par er der rafting og kanosejlads, bungee-jump og helikopterflyvninger. En solnedgangskrydstogt langs Zambezi-floden er den perfekte afslutning på dagen.

2. Seychellerne er den perfekte romantiske get-away

Seychellernes øhav, som ligger i Det Indiske Ocean er berømt for sin romantik og idylliske skønhed, og tilbyder alt, hvad du har brug for på en bryllupsrejse. De smukke strande og det lækre køkken tiltrækker gæster, der besøger denne eminente bryllupsrejse destination i Afrika fra hele verden. Par kan deltage i aktiviteter som snorkling, dykning, sejlads og cykling. Eller vandre i regnskoven for at udforske dyr og planter, som er endemiske for Seychellerne. Hvis du er på udkig efter en afslappet og eksotisk ø-følelse med mulighed for at møde gamle, kæmpe skildpadder (vi taler 80 år gamle) er dette stedet at tage til. 

3. Lad romantik og adrenalin blomstre i Cape Town

Moderbyen i Sydafrika tilbyder en uforglemmelig bryllupsrejse-oplevelse for ethvert par. Fra de svimlende højder på Taffelbjerget til den slående kystlinje er dette utvivlsomt en af ​​Afrikas største bryllupsrejse destinationer og absolut et besøg værd eller to! Par kan opleve solnedgangen fra toppen af ​​Table Mountain eller et krydstogt, se en film under stjernerne eller opleve Cape Winelands, smage prisvindende vin og beundre det spektakulære landskab. Hvis Table Mountain ikke er højt nok for jer, er der helikopterture over bjergkæderne på Cape Peninsula, som giver et betagende perspektiv på byen nedenfor. Eller I kan bare slappe af med par-massage på et af de mange resorts. For ikke at nævne antallet af verdensklasse restauranter. Hvis I vil have en actionfyldt bryllupsrejse fuld af nye og fantastiske oplevelser, er dette stedet!

4. I tvivl? Så gå med Kenya

Hvis du ikke kan beslutte dig for om I helst vil på safari-bryllupsrejse eller strandferie, er Kenya her heldigvis til at tilbyde det bedste fra begge verdener. Fra fantastisk safari i smukke Masai Mara til sensationelle strande som Diani Beach i Mombasa. Denne bryllupsrejse destination i Afrika har det hele. Par kan nyde luftballonsture over de endeløse savanner, vandreture, rafting, klatring på Mount Kenya. Eller hvorfor ikke bo på Giraffe Manor, det ‘Out of Africa’-inspirerede hotel, hvor gæster nyder deres morgenmad med besøg fra de blide giraffer, der stikker hovederne ind af vinduerne og hilser på. I kan slutte rejsen med at læne jer tilbage, slappe af og nyde solen på de kridhvide sandstrande.

5. Derfor skal du tage til Tanzania på bryllupsrejse

Denne top bryllupsrejse destination i Afrika kan prale af legendariske oplevelser som ingen andre. Tanzania er med god grund meget populær. Her finder I Serengeti sletten og ‘den store vandring’ med 1,2 millioner gnuer såvel som den imponerende øgruppe Zanzibar, hvor seværdighederne, duftene og smagene giver jer lyst til at vende tilbage om og om igen. Ligesom Kenya tilbyder Tanzania det bedste af kombineret oplevelser med både strand og bush. Safari-elskere kan beundre Serengetis storslåede vidder og dets utrolige dyreliv. Eventyrelskende par kan vandre med chimpanser eller besøge Ngorongoro-krateret, det største ubrudte caldera i verden. I kan vaske safaristøvet af i safirvandene på Zanzibar. Slap af på de sukkerhvide strande, snorkle i det klare vand og trække vejret i den krydderietilførte luft.

6. Mauritius, altid smukke Mauritius

Kendt som Paradise Island er denne ideale bryllupsrejse destination i Afrika en go-to destination for mange nygifte. Mauritius er omkranset af indbydende koralrev, hvide sandstrande og resorts i verdensklasse. Udover den tropiske skønhed kommer nygifte langt fra for at opleve de trendy barer og klubber og afslappende kurbade. Par kan ligeledes nyde strandhopping, lokal shopping, besøge den berømte Chamarel Village og Ganga Talao-krateret, kajaksejlads, dykning, faldskærmsudspring, besøge de botaniske haver og svømme med delfiner.

Vi håber, at I er blevet inspireret til at tage på bryllupsrejse i Afrika. Vi hjælper gerne med planlægningen, så I kan få en tryg og afslappende rejse.