Perfekt optakt til Kilimanjaro: Safari til fods

Ønsker du at få det optimale ud af din bestigning af Kilimanjaro, så tilføjer du en safari til fods i Arusha National Park. Det er den allerbedste udnyttelse af dagen inden du starter dit trek og den optimale optakt til turen op ad Afrikas højeste bjerg. Vi ynder at sige, at din safari til fods udvider og fuldender din oplevelse på bjerget.

Helt tæt på de vilde dyr

walking safari

Parken ligger smukt placeret ved foden af bjerget Mount Meru i skønne omgivelser. Her kan du se frem til at opleve det varierede østafrikanske plante- og dyreliv. Og du kan især glæde dig til at komme helt tæt på de vilde dyr. Vi kan berolige dig med, at du ikke møder savannens store rovdyr som løver, næsehorn m.v. Men bøfler, vandbukke, giraffer, vortesvin, zebraer og bavianer render nærmest rundt om benene på dig uanset hvornår på året du vælger at aflægge dit visit. Der er ikke mange nationalparker i Tanzania, hvor det er muligt at se dyrene og deres omgivelser på lige så tæt hold. Ligeledes er det et plus, at du oplever det hele helt og aldeles i dit eget tempo.

Kilimanjaro i det fjerne

Walking safari og Kilimanjaro

Din safari til fods er som sagt en formidabel optakt til dit Kilimanjaro-trek. Sådan en dag, hvor du lige lander og falder til i Tanzania er med til at gøre dig mentalt klar til din  bestigning. Benene og kroppen bliver rørt. Du kommer i gang ovenpå en lang flyvetur, men du anstrenger dig samtidig ikke over evne. Roen sænker sig uvilkårligt i dig i løbet af de timer, du går rundt i parken. Det kan sket ikke undgås, at du nyder den smukke natur og det rige dyreliv rundt omkring dig. Når du ser op mod himlen i retning af Afrikas højeste bjerg, forstår du magien. Her ser du nemlig konjunkturerne af Kilimanjaro tegne sig på himlen, som var den et blåt lærred. Vi tør godt love dig, at lige her sætter forventningen ekstra ind og sommerfuglene i maven kommer frem. NU er du klar til den næste dags bestigning. Klar til udfordringerne, der venter dig forude på bjerget og klar til det, der formentlig bliver dit livs største rejseoplevelse.

Er du klar til at springe ud i dit eget Kilimanjaro-eventyr, så se vores forslag til ruter og rejseprogrammer.