Trail løb i Cape Town for de aktive

Cape Town er et mekka for eventyraktiviteter. Byens kontrasterende kystlinjer, bjergrige regioner, skove, søer og rigelige vinmarker skaber det perfekte naturlige landskab til en række udendørs aktiviteter. Ivrige mountainbikere og løbere strømmer til moderbyen for at udforske det barske terræn, og mange internationale besøgende finder de store sportsløb og begivenheder som et stort trækkort til byen. Old Mutual Two Oceans Marathon (kærligt omtalt som verdens smukkeste maraton), Cape Town Cycle Tour og trailrunnerens favorit, Three Peaks Challenge, er blot nogle få eksempler på de mange store løb, som Cape Town er vært for.

I løbet af de sidste par år er Cape Towns trail samfund vokset sig stærkere og stærkere. Sporten er blevet populær over hele kloden, hvor løbere altid søger en ny høj adrenalin oplevelse, bogstaveligt talt. Cape Towns gyldne dreng, Ryan Sandes, har virkelig sat Moderbyen på kortet med hensyn til tail løb. Han skaffer priser for sceneløb og ultra-ørkenmaraton, hvilket gør Cape Town stolt over hvert et skridt. Halvøen er den perfekte træningsplads til trail løb i Cape Town.

Desværre er det ikke trygt at løbe alene på bjergene og skovområder i Cape Town. Der er adskillige trail løbende grupper og begivenheder, med ruter, der går ud på afmærkede ruter, der bugtes over toppe, gennem vinmarkerne og over hårdt sandstrand ved strande. Vi anbefaler stærkt, at finde en formaliseret trail-gruppe som Trail og Tar-gruppeløbene.

Trail løb på Table Mountain

Hvis du er interesseret i at løbe op ad Table Moutnain, på dansk kendt som Taffelbjerget, foreslår vi at prøve kræfter med Platteklip Gorge, en populær vandrerute. Det er en hård stigning op ad bakke, men den er bestemt hele den hårde oplevelse værd

Jonkershoek Nature Reserve er et andet sted at nyde et udfordrende trail run. Reservatet på 9.800 hektar har masser af ruter, hvoraf nogle har vandfald, og andre går dybt ind i bjergkløften. Jonkershoek ligger i Stellenbosch Winelands, så det anbefales at kombinere turen med en vinsmagning på en nærliggende gård. Constantia-regionen er tæppebelagt med vinmarker og giver gode stier til den mere afslappede sti.

Men hvor findes den bedste trail run? Nå, men det skulle da lige være Ultra-trail Cape Town. Sidste år tilføjede et af ​​verdens mest populære ultra trail runnnings (Ultra-trail) Cape Town til sin verdensrundvisning. Der er fire trail løb, der krydser bjergene på den spektakulære Cape-halvø, og ruterne inkluderer 100 km, 65 km, 35 km og 21 km teknisk terræn. Du kan forvente stenede kystlinjer, bjerge og spektakulære udsigter på halvøen. Dette er en af ​​de sværeste, men mest givende stier, der løber – som bestemt har gjort fortjent til din løbe’bucket’liste.

Vi arrangerer gerne et trail løb kombineret med eksempelvis safari i Sydafrikas nationalparker. Kontakt os nu via vores kontaktformular i det gule felt øverst i højre hjørne her på siden.