Vestafrika: En vidunderlig ukendt rejsedestination

Hvorfor i alverden skulle jeg rejse til Vestafrika, tænker du nok?
Hvad er det ved denne stadig ukendte region i Afrika, vi så gerne vil have dig til, at få øjnene op for?
Vi har samlet vores bedste bud på, hvorfor en rejse til Vestafrika måske kunne være noget for dig. Bliv inspireret til din næste kulturrejse lige her:

1.

Vestafrika er en af de få regioner i verden, hvor masseturismen stadig ikke har fundet vej til. Denne region kan ikke sammenlignes med Østafrika eller Sydafrika, som folk ofte ynder at tage til, når turen går til Afrika. Til gengæld har landende i Vestafrika noget helt andet at byde på i form af en spændende om end til tider makaber historie, kultur, religion, ritualer og farverige traditionelle festivaller.

2.

Rejser du til Vestafrika, kan du være helt sikker på, at møde den form for gæstfrihed og varme som regionen også er kendt for. Du bliver budt velkommen til at deltage i deres traditioner og ritualer, som de udfører for deres egen skyld – og ikke bare fordi, der er besøg fra turister.

3.

I Vestafrika finder du nogle af de smukkeste og mest dramatiske landskaber: uspolerede strande, ørken, fantastiske bjerglandskaber, unikke trekkingruter og fascinerende plantager. Ydermere kan den vestafrikanske musik og nattelivet virkelig drage sammen med den sublime kunst, og nogle af de mest hektiske markeder i verden.

4.

Der findes virkelig ikke noget bedre tidspunkt, at rejse til Vestafrika end lige netop nu. Vi, hos Rickshaw, har sammen med vores samarbejdspartnere lagt et stort arbejde i, at finde frem til lige nøjagtigt de bedste rundture i regionen til dig. Vi har et væld af forskellige muligheder i udvalgte lande, hvor hver og en er unik og fører dig til steder, hvor kun meget få turister har været før. På alle vores rundrejser til Vestafrika har du selskab af en mindre gruppe samt en erfaren lokal guide.

5.

Ghana, Togo, Benin, Burkina Faso, Guinea Bissau og Senegal er de bedste destinationer, at rejse til, for at opleve det autentiske Afrika. Her findes en stor tribal diversitet, lange fascinerende historier for hvert land samtidig med, at du rejser i fredelige og trygge miljøer.

6.

Vestafrika er en privilegeret region, når det gælder om at opleve ægte afrikanske animistiske religioner som f.eks. voodoo, der stammer tilbage fra Guineabugtens kystregioner, og stadig i høj grad bliver praktiseret den dag i dag. At opleve en voodooceremoni blandt de lokale er i sandhed en magisk oplevelse, som ikke kan beskrives, men skal ses og føles.